Timetable for USMaC2016

Tue (28/6) Wed (29/6)
09:00
09:30
Johnson
 
(60 mins)
Renz
 
(60 mins)
10:00
10:30
Morning Tea (muffins, tarts, flourless cake)
(30 mins)
Morning Tea (friands, scones,fruit)
(30 mins)
11:00
Stokes
 
(60 mins)
Mizoguchi
 
(60 mins)
11:30
12:00
Guttmann
 
(60 mins)
Goldblatt
 
(60 mins)
12:30
13:00
Lunch
 
 
(90 mins)
Lunch
 
 
(90 mins)
13:30
14:00
14:30
Elder
(30 mins)
Bunder
(30 mins)
15:00
Yokoyama
(30 mins)
Jackson
(30 mins)
15:30
Afternoon Tea (fruit, scones, friands)
(30 mins)
Afternoon tea (bagels)
(30 mins)
16:00
Taylor
(30 mins)
16:30
Davey
(30 mins)
17:00
Kowalski
(30 mins)
17:30
18:00
CONFERENCE DINNER
 
 
 
 
(150 mins)
18:30