Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: AnPDE
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
AnPDE
Speaker 1 (Analysis & Partial Differential Equations)
Hajek
GK4-30
(30 mins)
AnPDE
Networking 25 (Analysis & Partial Differential Equations)
GK4-30
(30 mins)
11:30
AnPDE
Speaker 2 (Analysis & Partial Differential Equations)
Fang
GK4-30
(30 mins)
AnPDE
Speaker 5 (Analysis & Partial Differential Equations)
Joshi
GK4-30
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
AnPDE
Speaker 6 (Analysis & Partial Differential Equations)
Chang
GK4-30
(30 mins)
13:30
AnPDE
Speaker 7 (Analysis & Partial Differential Equations)
Wang
GK4-30
(30 mins)
14:00
AnPDE
Speaker 8 (Analysis & Partial Differential Equations)
Verma
GK4-30
(30 mins)
14:30
AnPDE
Speaker 3 (Analysis & Partial Differential Equations)
Lu
GK4-30
(30 mins)
AnPDE
Speaker 9 (Analysis & Partial Differential Equations)
Seo
GK4-30
(30 mins)
15:00
AnPDE
Speaker 4 (Analysis & Partial Differential Equations)
Nguyen
GK4-30
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00