Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: BioInf
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
BioInf
Speaker 1 (Biostatistics & Bioinformatics)
Moreno-Betancur
GK2-12
(30 mins)
BioInf
Speaker 4 (Biostatistics & Bioinformatics)
Yelland
GK2-12
(30 mins)
11:30
BioInf
Speaker 2 (Biostatistics & Bioinformatics)
Milanzi
GK2-12
(30 mins)
BioInf
Speaker 5 (Biostatistics & Bioinformatics)
Kasza
GK2-12
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
BioInf
Speaker 6 (Biostatistics & Bioinformatics)
Shim
GK2-12
(30 mins)
13:30
BioInf
Speaker 7 (Biostatistics & Bioinformatics)
Armstrong
GK2-12
(30 mins)
14:00
BioInf
Speaker 8 (Biostatistics & Bioinformatics)
Lamb
GK2-12
(30 mins)
14:30
BioInf
Speaker 3 (Biostatistics & Bioinformatics)
Thorne
GK2-12
(30 mins)
BioInf
Speaker 9 (Biostatistics & Bioinformatics)
Bahlo
GK2-12
(30 mins)
15:00
BioInf
Networking 25 (Biostatistics & Bioinformatics)
GK2-12
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00