Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: Dyn
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
Dyn
Speaker 1 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Stephen
BH4-33
(30 mins)
Dyn
Speaker 5 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Stokes
BH4-33
(30 mins)
11:30
Dyn
Speaker 2 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Radnovic
BH4-33
(30 mins)
Dyn
Speaker 6 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Penington
BH4-33
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
Dyn
Networking 25 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
BH4-33
(30 mins)
13:30
Dyn
Speaker 7 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Ozcakir
BH4-33
(30 mins)
14:00
14:30
Dyn
Speaker 3 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Schindler
BH4-33
(30 mins)
15:00
Dyn
Speaker 4 (Dynamical Systems & Fluid Dynamics)
Algar
BH4-33
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00