Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: EqDiv
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
EqDiv
Speaker 1 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Buckley
RR5-09
(30 mins)
EqDiv
Networking 25 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
RR5-09
(30 mins)
11:30
EqDiv
Speaker 2 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Leder
RR5-09
(30 mins)
EqDiv
Speaker 5 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Reid
RR5-09
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
EqDiv
Speaker 6 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Forgasz
RR5-09
(30 mins)
13:30
EqDiv
Speaker 7 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Koch
RR5-09
(30 mins)
14:00
EqDiv
Speaker 8 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Vanholsbeeck
RR5-09
(30 mins)
14:30
EqDiv
Speaker 3 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
Li
RR5-09
(30 mins)
EqDiv
Discussion and Networking (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
RR5-09
(30 mins)
15:00
EqDiv
Speaker 4 (Gender Equity & Diversity in Mathematics)
James
RR5-09
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00