Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: GeoTop
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
GeoTop
Speaker 1 (Geometry & Topology)
Licata
GK4-18
(30 mins)
GeoTop
Speaker 5 (Geometry & Topology)
Dancso
GK4-18
(30 mins)
11:30
GeoTop
Speaker 2 (Geometry & Topology)
Turner
GK4-18
(30 mins)
GeoTop
Speaker 6 (Geometry & Topology)
Bleile
GK4-18
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
GeoTop
Networking 25 (Geometry & Topology)
GK4-18
(30 mins)
13:30
GeoTop
Speaker 7 (Geometry & Topology)
Yang
GK4-18
(30 mins)
14:00
GeoTop
Speaker 8 (Geometry & Topology)
Robertson
GK4-18
(30 mins)
14:30
GeoTop
Speaker 3 (Geometry & Topology)
Levitina
GK4-18
(30 mins)
GeoTop
Speaker 9 (Geometry & Topology)
Strumila
GK4-18
(30 mins)
15:00
GeoTop
Speaker 4 (Geometry & Topology)
Misereh
GK4-18
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00