Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: MatBio
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
MatBio
Speaker 1 (Mathematical Biology)
Ball
RR4-12
(30 mins)
MatBio
Networking 25 (Mathematical Biology)
RR4-12
(30 mins)
11:30
MatBio
Speaker 2 (Mathematical Biology)
Aogo
RR4-12
(30 mins)
MatBio
Speaker 5 (Mathematical Biology)
Hickson
RR4-12
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
MatBio
Speaker 6 (Mathematical Biology)
Kleshnina
RR4-12
(30 mins)
13:30
MatBio
Speaker 7 (Mathematical Biology)
Postnova
RR4-12
(30 mins)
14:00
MatBio
Speaker 8 (Mathematical Biology)
Jenner
RR4-12
(30 mins)
14:30
MatBio
Speaker 3 (Mathematical Biology)
Clark
RR4-12
(30 mins)
MatBio
Speaker 9 (Mathematical Biology)
Hunt
RR4-12
(30 mins)
15:00
MatBio
Speaker 4 (Mathematical Biology)
McKerral
RR4-12
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00