Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: MatPhys
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
MatPhys
Speaker 1 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
Seaton
BH4-29
(30 mins)
MatPhys
Speaker 5 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
Salmeron Zapata
BH4-29
(30 mins)
11:30
MatPhys
Speaker 2 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
Vinogradova
BH4-29
(30 mins)
MatPhys
Networking 25 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
BH4-29
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
MatPhys
Speaker 6 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
Lau
BH4-29
(30 mins)
13:30
14:00
14:30
MatPhys
Speaker 3 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
Shi
BH4-29
(30 mins)
15:00
MatPhys
Speaker 4 (Mathematical Physics and Industrial Mathematics)
Liu
BH4-29
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00