Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: StaProb
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
StaProb
Speaker 1 (Statistics)
Delaigle
GK2-15
(30 mins)
StaProb
Speaker 5 (Statistics)
Hudson
GK2-15
(30 mins)
11:30
StaProb
Speaker 2 (Statistics)
Scealy
GK2-15
(30 mins)
StaProb
Networking 25 (Statistics)
GK2-15
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
StaProb
Speaker 6 (Statistics)
Rendek
GK2-15
(30 mins)
13:30
StaProb
Speaker 7 (Statistics)
Tulunay
GK2-15
(30 mins)
14:00
StaProb
Speaker 8 (Statistics)
Kandanaarachchi
GK2-15
(30 mins)
14:30
StaProb
Speaker 3 (Statistics)
Chiu
GK2-15
(30 mins)
StaProb
Speaker 9 (Statistics)
Clarke
GK2-15
(30 mins)
15:00
StaProb
Speaker 4 (Statistics)
Quill
GK2-15
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00