Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: Oth
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
Oth
Speaker 1 (Contributed Talks)
Angelova
H6-03
(30 mins)
Oth
Speaker 5 (Contributed Talks)
Gontar
H6-03
(30 mins)
11:30
Oth
Speaker 2 (Contributed Talks)
Imiyage Dona
H6-03
(30 mins)
Oth
Speaker 6 (Contributed Talks)
Pooladvand
H6-03
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
Oth
Speaker 7 (Contributed Talks)
Loo
H6-03
(30 mins)
13:30
Oth
Networking 25 (Contributed Talks)
H6-03
(30 mins)
14:00
Oth
Speaker 8 (Contributed Talks)
Uggen
H6-03
(30 mins)
14:30
Oth
Speaker 3 (Contributed Talks)
Mills
H6-03
(30 mins)
Oth
Speaker 9 (Contributed Talks)
Nowland
H6-03
(30 mins)
15:00
Oth
Speaker 4 (Contributed Talks)
Yao
H6-03
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00