Timetable for WIMSIG2017

Session(s) shown: OROpt
[Add Session: | Show all]

Sun (24/9) Mon (25/9) Tue (26/9)
08:00
08:30
09:00
09:30
10:00
10:30
11:00
OROpt
Speaker 1 (Operations Research and Optimisation)
Albrecht
RR4-11
(30 mins)
OROpt
Speaker 4 (Operations Research and Optimisation)
Kaur
RR4-11
(30 mins)
11:30
OROpt
Speaker 2 (Operations Research and Optimisation)
Kazantzidou
RR4-11
(30 mins)
OROpt
Speaker 5 (Operations Research and Optimisation)
Charkhgard
RR4-11
(30 mins)
12:00
12:30
13:00
OROpt
Speaker 6 (Operations Research and Optimisation)
Smith-Miles
RR4-11
(30 mins)
13:30
OROpt
Speaker 7 (Operations Research and Optimisation)
Bradford
RR4-11
(30 mins)
14:00
14:30
OROpt
Speaker 3 (Operations Research and Optimisation)
Thomas
RR4-11
(30 mins)
15:00
OROpt
Networking 25 (Operations Research and Optimisation)
RR4-11
(30 mins)
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00