Register for: AustMS2016
With options to register also for meeting ∈ {Advances in Ergodic Theory, Hyperbolic Dynamics & Statistical Laws , Non-Linear & Geometric Partial Differential Equations }

Timetable for AustMS2016

Viewing preferences Show (non-session) events :
Session(s) shown (0): [ Show all sessions | Show no sessions ]
Plen Alg Top Algebra App Math/Ind Math Com math Comb Comp Analy & Geom Dyn sys Fun Analysis Geo Analysis
Graph Alg Harm Analy Math & Comp Opt Math Bio Math Edu Math Phys Num theory PDEs Post Prob Theo, Stoch proc
Rep Theory Top

Date(s) shown (4): [ Show all dates | Show no dates ]
2016-12-05 2016-12-06 2016-12-07 2016-12-08

Mon (5/12) Tue (6/12) Wed (7/12) Thu (8/12)
09:00
Opening ceremony and medal presentation
MCC 1
(120 mins)
09:15
09:30
09:45
10:00
10:15
10:30
10:45
11:00
Morning tea
(30 mins)
Morning tea
(30 mins)
Morning tea
(30 mins)
Morning tea
(30 mins)
11:15
11:30
11:45
12:00
12:15
12:30
Presentation on Simon Marais Mathematics Competition by Anthony Henderson
MCC 1
(15 mins)
Presentation on Industry/Mathematical Sciences Engagement (IMSE) Task Force by Nigel Bean
MCC 1
(15 mins)
12:45
Lunch
(75 mins)
Lunch
(75 mins)
Lunch
(75 mins)
13:00
3 minute thesis competition
MCC 1
(60 mins)
13:15
Annual general meeting
MCC 1
(75 mins)
13:30
13:45
14:00
14:15
14:30
14:45
15:00
Afternoon tea
(30 mins)
15:15
15:30
Afternoon tea
(30 mins)
Afternoon tea
(30 mins)
Afternoon tea
(30 mins)
15:45
16:00
16:15
16:30
16:45
17:00
17:15
17:30
Reception at University House
(180 mins)
AMSI barbecue in Copland courtyard
(120 mins)
17:45
18:00
Refreshments in Manning Clark Foyer
(60 mins)
18:15
18:30
Conference dinner at QT
(210 mins)
18:45
19:00
19:15
19:30
19:45
20:00
20:15
20:30
20:45
21:00
21:15
21:30
21:45
22:00
22:15
22:30